Niclas Moore

Den nyaste medlem i vår familj, den som ingen riktigt kan komma överens om vem han liknar mest. För det är tydligen viktigt, att man liknar någon, och då skall det vara mamma eller pappa man liknar. Frågar ni mej och Walter liknar han Casper. Inte bara liknar, han är en kopia. Casper igen är en kopia på min bror Robin, sämre förspänt med utseendet kunde en liten kille ha det, det kan jag lova!

Niclas då. Han är väldigt chill. Med chill menar jag att han sover och äter. Vissa dagar med mer betoning på äter. Som idag. Lite magknip har han, men Cuplaton hjälper rätt bra mot det och lät oss sova som stockar många timmar i sträck förra natten. Han är en sötnos, har så otroligt vackra ögon och ett charmigt leende. Ögonen ser ut att skifta mot blått, men vi får vänta och se vad slutresultatet blir.

IMG_1731

Niclas har från första stund TOTALvägrat att sova i egen säng. Han vägrar också sova utan att någon är nära. Den enda gång han sover för sej själv är i vagnen eller i babyskyddet. Jag har allvarligt funderat på att låta honom sova i vagnen också på natten. Men visst är det mysigt att ha honom nära, och det är ju enkelt då han vaknar på natten.

IMG_1727IMG_1737IMG_1749

Han skriker inte i onödan. Om han är hungrig eller har magknip meddelar han oss om det, eller om vi försöker lägga honom i egen säng. Men utöver det är han den snällaste babyn jag har träffat på.

IMG_1746

Någon tungviktare var han inte då han kom till världen. 2900 gram och knappa 50 cm. Lite tyngre och nästan 2 cm längre än storebror var, så nog växer han till sej. Nästan 3 veckor för tidigt föddes han, vår lilla Nico. Bf var satt till 23.7, i morgon, alltså. Jag hade aldrig orkat vänta så länge på att få träffa honom!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s