Tystnaden som följde och vad vi gjorde under tiden

Så här länge tror jag inte att det har varit tyst här någonsin tidigare. Jag blev lite handlingsförlamad där ett tag och sedan har tiden bara gått. Vi har gjort roliga saker med familjen, vi har bara varit tillsammans och jag har gråtit. Jag har gråtit så mycket och kommer säkert att fortsätta med det. Casper vaknar tidigt på morgnarna för att han saknar mommo, då gråter vi tillsammans. Vi pratar om henne och kramas en stund och sen går han och lägger sej på soffan och ser på barnprogram och jag ammar en hungrig lillebror.

Vi hade en jätte fin begravning för mamma. Det var mycket folk på jordfästningen, många som ville säga farväl till vår fina mamma. Minnesstund höll vi tillsammans med familjen efteråt.

Gitta-16

Vi sover inte som kungar här i huset nu. Åtminstone inte jag. För någon som mej, som vanligtvis kräver 8 timmar per natt är det här det värsta. Jag hoppas att han snabbt börjar sova bättre, annars kommer jag att vara en väldigt sur morsa då skolorna börjar. Rådet man får är ju att bebisar skall sova på rygg. Niclas sover väldigt mycket bättre på mage, så nu undrar jag hur ni känner? Är det okej att bebisar sover på mage eller är ryggläge the only way to go? (Casper sov på mage. Men han hade Rosenskena i 6 veckor pga delvis luxerad höft och jag hade andningslarm.)

IMG_1806.jpg

Niclas, som min värld cirkulerar kring just nu. Jag lever med konstant dåligt samvete för att jag inte har lika mycket tid för Casper och Jada. Dom verkar dock inte ta det så hårt, så länge det finns mat och träningskläderna är tvättade är dom nöjda. På tal om träning. Casper har spelat 5 matcher på tre dagar. 4 på måndag, en idag (onsdag). De vann alla matcher på måndag, Casper gjorde ett mål och gav några otroligt fina passningar. Stoltare kille får man leta efter! Walter firade Caspers mål som om han själv vunnit Champions League. Idag vann de 8-1 (!) Casper passade till flera av målen. Han håller på att bli en riktig fotbollsspelare! Jada har jumppaläger i 5 dagar nu. Två dagar avklarade, 3 kvar. Hon har jumpat på gården hela sommaren och blivit så otroligt duktigt! Vi får verkligen vara stolta över våra duktiga barn!

Vi har hunnit vara på Power Park, till kidsens stora förtjusning. Det kändes dyrt med inträde och armband, men det visade sej vara värt varenda cent!

Nu är det en och en halv vecka kvar till skolstarten. Sommarlovet, som kändes oändligt långt är snart över. Jada kan knappt vänta på att skolan börjar, Casper är inte lika entusiastisk. Han hade nog hellre stannat hemma och tagit hand om lillebror.

 

3 reaktioner till “Tystnaden som följde och vad vi gjorde under tiden

  1. Jag e verkligen ingen expert som en barnsmamma ,men det där med hur babysar skall sova verkar vara lite från år till år.. när jag själv var liten skulle alla babysar sova på mage,när vi födde vår dotter så sku hon sova på sidan sa dom från bb! Sover er baby bäst på mage,go for it!! 😉 och ännu, en stor kram till er ♡
    Sen skall du också minnas att DU är den bästa mamman till din trio ♡

    Gilla

    1. Tusen tack för dom värmande orden! Det här med hur bebisar skall sova är verkligen knepigt.. Precis som du sov jag också på mage. Casper skulle sova på sidan eller på rygg innan han fick skenan. Nu sover Nico iaf på mage och verkar trivas ned det. Han är stark i nacken och kan svänga huvudet från sida till sida, så det känns tryggt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s