Då jag glömde vad jag egentligen skulle göra

Jag är oftast ganska behärskad och noggrann. En del skulle kanske kalla mej pedant. Och det stämmer väl, i en del situationer. Då jag har planerat att göra något gör jag det också, i den ordning jag har planerat och på det sätt jag har planerat. Idag skulle jag göra något så enkelt som att reservera ett bord på loppis. Det går ju att ringa, men eftersom jag har tre växande barn ville jag gå en runda. Det var Niclas första loppisrunda, och eftersom han inte sovit inatt sov han sej igenom både loppisrunda, syskonhämtning och lunch.

Hej hej! Den sneda tavlan berättar ganska långt hur vårt hem ser ut för tillfället. Och det stör mej riktigt mycket.

IMG_1912

Tillbaka till loppisen då. Jag hade världens flyt. Då vi kom dit stod en mamma och plockade fram grejer på sitt bord, jag såg direkt att det var väldigt fina barnkläder hon trollade fram ur Ikeapåsarna. Helst av allt hade jag velat gräva igenom hennes påsar, men behärskade mej så pass mycket att jag först gick ett varv och sedan gick tillbaka. Och vilka fina kläder jag hittade åt Nico! Då man hittar en Polarn o. Pyret halare OCH en windfleece på loppis till något som på riktigt är loppispris, då jublar man inombords! Jag får nog gå tillbaka någon dag den här veckan och ta en till titt på det bordet. jag kommer att få gå tillbaka dit i vilket fall som helst, eftersom jag i min iver alldeles glömde bort att reservera det där bordet..

IMG_1922

Och så hittade jag ett par underbar rosa Timberland kängor åt mej själv! Jeansen och Benetton collegen är till Jada.

IMG_1916

2 reaktioner till “Då jag glömde vad jag egentligen skulle göra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s