Dopdagen

Förra veckan på fredag (1.9) fick Niclas sitt namn. Det var ett fint dop, väldigt stämningsfullt och som det ofta blir för oss, med en liten touch internationellt samarbete. Den här gången var det en av Walters lagkamrater som stod för det internationella inslaget då han läste barnen evangelium på engelska.

Faddrar blev Annika, lillebror Robin och Abu, som tyvärr inte kunde vara här.

IMG_2018

IMG_2016IMG_2028

IMG_2029 2

Walter var lite bekymrad över att hans son skulle bli tvungen att ha klänning, men där gick det liksom inte att kompromissa för min del. Vi har alla blivit döpta i samma dopkolt, mina bröder, jag och Casper. Nu skulle jag bara behöva hitta någon som kunde brodera Niclas namn på dopkolten.

FE3058F5-1E7D-4FBD-B282-9D7CC6663BB5

2 reaktioner till “Dopdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s