En lyxig morgon, med lite lyx även till er!

Jag är ingen tjejig tjej. Jag är en pojkflicka. Jag är det nu, har varit det så länge jag kan minnas och kommer antagligen alltid att vara det. Smink, hår och kläder har aldrig varit ett intresse och det har också gjort att jag aldrig varit speciellt bra på något av det. Senast jag hade lite mer smink var då vi gifte oss för 14 månader sedan.

Idag var annorlunda. Jag inledde min dag med att hälsa på Mary Kay konsulten Susanne i hennes garage. Garage säger jag, men det såg minsann inte ut som vårt garage. Det var mer som en studio med möjlighet att hålla mindre föreläsningar/skolningar/tjejkvällar.

Jag fick sätta mej mitt emot henne och hon guidade mej igenom en vardagssminkning. Jag fattar ännu inte att jag själv fått till den förändring som hände med mitt ganska trötta ansikte. Ni vet, sover man inte ordentligt på 4 månader börjar man se (eller åtminstone känna sej) lite sliten.

Hon gick igenom från grunden, sa vad jag skulle göra, hur jag skulle göra och hur mycket.

Här är före..

IMG_2169

Mary Kay har underbara produkter. Tidigare använde jag dem väldigt flitigt, men då ekonomin började begränsa mer gick jag över till ett annat märke. Nu kommer jag nog att börja använda åtminstone smink från Mary Kay igen.

Den här blev direkt en favorit. Den jämnar ut hudtonen väldigt bra, men känns ändå inte sådär tung som en foundation annars kan kännas.

IMG_2148

Här ser ni lite fler av produkterna.

IMG_2147

Jag är ju som sagt långt ifrån bra på det här, men med rätt handledning gick det långt över förväntan! Och jag lovar, kan jag kan du!

Och här har ni slutresultatet!

IMG_2161

Är du intresserad av en kostnadsfri lektion i hudvård eller smink? Ta kontakt med Susanne och använd koden `​Nina` så lyxar hon till det lite extra för dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s