Om att fixa biffen

I dag åker Walter iväg för att spela med landslaget. Till Trinidad, tror jag. Han kommer att vara borta i lite över en vecka. Hans största orosmoment är hur jag skall fixa allt på hemmafronten. Det är förståeligt, våra äldre barn är otroligt aktiva dagtid, den yngsta mer en nattuggla.

Jag är allt annat än en nattuggla. Jag behöver mina 8 timmar. De senaste två veckorna har vi sovit otroligt bra på nätterna, men ungen somnar så fruktansvärt sent. Eller åtminstone sent enligt mej. Kl 22 är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Då kan han vara uppe 3 – 4 timmar till. Och jag blir så frustrerad, fast jag vet att han kommer att somna eventually och sova länge kan jag inte bara chilla. Jag är för trött. Kommer jag att fixa det? SJÄLVKLART.

IMG_2123.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s