Bada balja

Igår var vi på villan hela kvällen. Och tur var det, jag hade aldrig orkat sitta hemma och veta att jag har ett badrum fullt med glasdamm som måste städas bort. Björn och pappa hämtade en badbalja från Strandis igår. Dom har hyrt den över veckoslutet och självklart skulle våra vattendjur till kids dit och ”simma i poolen”.

IMG_2390

IMG_2393

Sammanlagt 3 timmar låg dom där i vattnet. Det där första doppet var lite kyligt, vattnet hade bara hunnit värmas till 27 grader. Senare på kvällen fylldes baljan med glada cyklister, och självklart också våra barn. Vattnet var varmare och kidsen hade roligt. Klockan var lite före 23 då vi kom hem och ungarna stupade i säng.

Den här hade lite andra planer. Vi var vakna till kl 3 och jag var väldigt nära att boka om Walters biljett till ett tidigare flyg.

IMG_2400

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s