The duschvägg

Vet ni hur det låter då ett rullgardin åker upp av sej själv i en jäkla fart? Vi har rullgardin i alla tre sovrum hos oss, så jag vet. Något som liknade det ljudet hörde jag idag (läs fredag) förmiddag då jag var på väg till badrummet för att tömma tvättmaskinen. Jag kikade in i barnens rum, men kunde konstatera att ljudet inte kom från något av deras rum. Öppnade badrumsdörren och fick glas över fötterna. Duschväggen hade gått i tusen bitar. Det var därifrån ljudet kom. Där och då tänkte jag bara ”fan också, en till utgift.. när ska det ta slut?” och ”det blir inte lätt att städa upp det här” och kanske viktigast av allt ”jag som sku tvätta håret ikväll!”

IMG_2378

Det var glas ÖVERALLT. Långt in under bastulaven, fast dörren dit var stängd. Sådär i efterhand har jag tänkt många skrämmande tankar. Tänk om något av barnen varit i duschen då det hände, tänk om jag hade badat Nico, tänk om jag hade öppnat dörren 5 sekunder tidigare.

Jag sopade upp allt glas och fick hjälp av vår supergranne Jocki med att få bort det som fanns kvar av väggen. Tack för det!

En ynklig liten duschvägg kan minsann resultera i en miljoner små sylvassa glasbitar och en massa vasst damm. Jag vet inte hur jag skall våga låta barnen gå in i det badrummet igen.

IMG_2384

IMG_2385

Nu gäller det bara att hitta en ny lösning på duschvägg.. jag tänker draperi.. Det kan ju i alla fall inte explodera sådär mitt i plötsligt.

2 reaktioner till “The duschvägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s