Den där bordskanten

Ni vet den där kanten som finns under bordsskivan på ganska många bord? Vårt bord har en sån. Jag trodde aldrig (läs innan jag fick barn) att jag skulle bli så medveten om den där kanten. Jag hade inte ens ägnat den kanten en tanke innan Casper började äta själv. Nu, med två barn som äter vid köksbordet och ett tredje på väg att börja sitta i egen stol är den där kanten en del av mej flera gånger om dagen.

IMG_2573

Den kanten, om den inte torkas av dagligen, berättar en historia. En historia som innehåller menyn för den senaste veckan. Om det har ätits mat med ketchup, om det har varit smörgås eller yoghurt till mellanmål. Jag borde antagligen vara lite mer uppmärksam på den kanten och torka av den efter varje måltid. Men ska jag vara helt ärlig spelar det inte så stor roll. Den syns ju inte jätte bra. Och skulle jag torka av den efter varje måltid skulle det antagligen sluta med att jag nöter bort målfärgen. Våra barn äter HELA TIDEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s