Om den stora kampen

Alla kämpar vi med något emellanåt. Det behöver inte vara stora kamper i David – Goliatstil, utan det kan vara mindre duster. Våra barn kämpar dagligen med något. Den som kämpar mest (och bäst) just nu är Niclas.

Vad kämpar han med då? Nå, han kämpar mest emot. Emot sömnen. Och det är alltid nattsömnen han kämpar mot. På dagarna somnar han var som helst, när som helst och hur som helst. På kvällarna, eller nätterna, är han ofta så trött att han inte kan hålla ögonen öppna, men han vägrar somna. Till slut somnar han av ren utmattning. Men varför denna kamp? Och varför bara på kvällarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s