Det uttjatade ämnet

Vi pratar så mycket om sömn hemma hos oss nu att det är något i hästväg. ”Är det kanske inatt det svänger” ”Han sov inte mycket på dagen, kanske han sover inatt” ”Inatt får du sova, jag stannar uppe med nattsuddaren”

Såhär skönt är det sova på morgonen..

IMG_2667

Såhär såg det ut klockan 01.48 inatt. Han är inte det minsta olycklig. Bara väldigt pigg och på väldigt gott humör. Man behöver bara titta på honom så börjar han skratta. Jag har försökt med att ignorera och bara låta honom ligga bredvid mej, men det fungerar liksom inte. Han somnar inte fortare för det. Strax efter 2.30 somnade han i min famn och jag lag ner honom i hans egen säng.

IMG_2668

Klockan var strax efter 3 då jag vaknade till och kände att det är någon som tittar på mej. Då var han på precis lika gott humör som tidigare och inte det minsta trött.

IMG_2673

4.30 somnade han äntligen och sov till 9. Sen somnade han om och sov till 14. Inga problem med att sova, alltså. Det är bara dygnsrytmen som är fullständigt åt skogen. Jag har försökt med att väcka honom, jag har testat hålla honom vaken, men det går inte. Då han är trött somnar han. Oberoende var han befinner sej. Dessutom blir han helt omöjlig att ha att göras med då han är sömnig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s