Sömnskola

Nu har vi nått den. Gränsen. Gränsen för hur mycket nattsuddande vi orkar med i det här huset. Niclas sover som en prins, men fel tid på dygnet. Att få höra ”vetdu de e nog bara att vänta tills de svänger” är jag så evinnerligt trött på. Han har fått in den här rutinen nu och verkar vara helt fast i den. Jag känner mej slut som människa, jag kommer inte ihåg hur det är att inte vara trött. Nu erkänner jag mej besegrad, kastar in handduken och ber om hjälp av experterna.

I fredags ringde jag till Malmska och frågade upp om sömnskola. Jodå, det låter nog minsann som att ni är i behov av hjälp svarade den underbara människan i andra ändan. Idag skall jag ringa rådgivningen och begära remiss.

Är det någon av er som har erfarenhet av sömnskola? Hur gick det till, fungerade det för er?

IMG_2705

En reaktion till “Sömnskola

  1. Hejhej,
    jag har ju varit med när vi hållit i sömnskola åt barn som liksom Niclas int sover när de borde. Tyvärr minns jag int exakt hur vi brukar göra MEN det jag minns e att det brukar bli riktigt bra och lyckad skola. 🙂

    Håller tummarna att ni slipper rätt snabbt! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s