Mina två stora

Det positiva med att Niclas sover hela dagarna är att jag har mycket tid för mina stora barn. Idag kändes det extra viktigt. Jada har julfest/Finland 100 år fest i morgon och ville så klart få håret fixat. Casper hade julfest/Finland 100 år fest ikväll och skulle få skjortan struken och även han håret fixat.

Då kidsen kom hem från skolan flätade jag Jadas hår. Hon har tjatat om långt hår länge nu, så idag fick hon det. Såhär blev det. Jag är väldigt nöjd över resultatet. Hennes hår är i mycket bättre skick än för ett år sedan, och det märks tydligt då man flätar. Att jag blivit duktigare är en bonus.

IMG_2732IMG_2735

Sen var det 6-årings tur att ställa sej i ordning för fest.

IMG_2740IMG_2738

Det var en jätte fin fest språkbadsskolan hade ordnat! Nästan så man fick tårar i ögonen mellan varven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s