Hur gick det med sömnskolan?

Niclas var som sagt i sömnskola förra veckan. 4 nätter blev det, allt som allt. Det skulle kanske ha blivit fler, men eftersom den här mamman inte fixade mer än 4 nätter blev det 4. Från första natten sov han bra där, på barnavdelningen. Han somnade vid ungefär samma tid varje kväll och sov länge.

Jag var lite nervös över hur det skulle gå hemma. Innan vi åkte hem på fredag morgon sa dom till oss att det är sen bara att ringa ifall vi behöver mer sömnskola i ett senare skede. Han är ju ganska liten ännu och det krävs inte jätte mycket för att rytmen skall rubbas och bli upp och ner igen.

Nåja, han har sovit hemma 4 nätter nu och hittills har det gått riktigt bra. Han somnar vid 8, vaknar mellan 1 och 3, äter och somnar om. Efter att han somnat om kan han sova ca 4 timmar till innan han tycker att det räcker. Jag är nöjd. Vi får lite egentid på kvällarna, vi får sova då det är meningen att man ska sova. Tidiga morgnar kan jag leva med.

De här två gick på födelsedagskalas förra veckan. Praktiskt då det är grannen som fyller år.

IMG_2775

Sen har det börjat skidas också. Den ena är riktigt duktig, den andra har inget tålamod alls. Den utan tålamod vill hellre spela fotboll.

IMG_2794

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s