6 månader går fort

Niclas bir ett halvt år idag. Det känns overkligt. Att den här 8 kilos ungen för bara 6 månader sedan var en pytteliten bebis på under 3 kilo är helt otroligt. Han verkar älska livet. Han gråter eller gnäller inte i onödan, men babblar i ett då han är vaken. Han har massor med nyanser i rösten och har nu hittat toner som får min hjärna att vibrera. Han sitter ganska stadigt, ålar framåt, svänger sej och leker mer än gärna med sina syskon.

Fötter kan vara så intressanta.

IMG_2872IMG_2869

Han har börjat sova så mycket bättre efter sömnskolan och vi har äntligen fått en chans att njuta av DAGAR tillsammans. Han äter massor, men verkar förbruka mer. Han är aldrig stilla, han vill helst stå upp och älskar då man busar med honom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s