Då man inser vad det innebär att ha tre barn

Vi har haft en läkar-cirkus hos oss de senaste två dagarna. Cirkusen verkar fortsätta. Först var det Casper som vaknade av att han hade jätte ont i ena sidan. Huvudvärk och feber hade han också. Kvällen innan insåg jag att Niclas behöver någon typ av salva eller medicin för utslagen han har på ryggen.

Onsdag då. 2 olika tider till läkaren, blodprov (kräver eget inlägg) och tre långa timmar vid hvc. Niclas fick salva, Casper fick magiska Emla-plåster.

IMG_3027

Torsdag. Caspers blodprov skall tas om, eftersom han totalvägrade på onsdag (kräver fortfarande eget inlägg). Moffa skulle vara med, bestämde Casper. Han är mycket modigare då. Blodproverna blev tagna, läkare igen och det är inget fel på ungen. Alla värden var bra. Att han har haft ont i magen och huvudvärk från och till en längre tid beror på något som inte syns på blodprov. Vi får följa med där, se om det fortsätter på samma sätt.

IMG_3029.jpg

Pojkarna är alltså okej. Då kommer fröken Moore hem från skolan med stegring, örvärk och huvudvärk. Nåja, alla barn somnade före 21 och jag såg det som en seger. Klockan 1 vaknade Jada och hade ont. Det blir nytt besök till hvc i morgon. Jag säger hejdå till nattsömnen och hoppas kunna få nån timme i morgon på dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s