Nu är man inte så kaxig..

Jag försöker komma igång ordentligt med träningen. Det är lättare sagt än gjort, det kan jag lova. Jag skulle kunna skylla på en massa saker, men i ärlighetens namn måste jag ju erkänna att jag är lite lat. Och väldigt bekväm. Vem vill nu ha träningsvärk? Eller förresten, vem vill nu jobba för träningsvärken?

Nåja, nu kan jag säga att jag antagligen jobbat till mej en riktigt ordentlig träningsvärk. Burn&Firm heter passet jag och Gäddnäs ”deltog” i idag. Jag stod mest och flåsade, eftersom burn-delen kickade in redan efter ca 5 minuter. Min enda räddning var att passet ”bara” var 45 minuter. Jag hade antagligen inte klarat en sekund till. Och då stod jag dubbelvikt i ungefär 20 minuter och försökte undvika att knäna skulle vika sej.

Jag trodde att jag var relativt stark i armarna. Tssssss.. Kaxig som jag var slängde jag 10 kg på stången. Efter ungefär 3 minuter fick jag halvera vikterna och det var fortfarande mer ångestframkallande än något annat.

Sen trodde jag dessutom att mina magmuskler var i ganska bra skick. Nepp. Jag kroknade först av alla (det var för övrigt ett väldigt vanligt scenario genom hela passet). Eftersom Burn kickade in så pass tidigt tänker jag att Firm på ett eller annat sätt borde synas inom sisådär 4-6 veckor.

Nu vill jag ju inte på något vis skrämma slag på er, så jag hoppas vi ses nästa onsdag kl 18.45 vid Fitness Club! Då kommer Jeija att vara där, redo att dra kaxigheten ur alla som är modiga nog att delta i Burn&Firm. Jag hade bjudit på en bild, men jag lovar, ingen vill se den bilden. Eftersom jag var så trött i armarna hade den dessutom varit suddig. Tack för huippu-träning Jeija!

2 reaktioner till “Nu är man inte så kaxig..

  1. Hahahaa! Kan känna igen det där! Gick på ett bodypump pass efter att ha varit borta från gymmet 1,5 år! (med lite annan träning nog därimellan, men ändå)… Jisses vad jag var slut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s